INSPIRATIE

Voorbeelden van online magazines


Leesduur: 5 minuten


Inmiddels hebben we al heel veel geschreven over online magazines. Als inspiratie hebben we nog een aantal voorbeelden voor je verzameld om de mogelijkheden en diversiteit te laten zien. De eerste serie voorbeelden zijn door ons ontwikkeld, de anderen staan op de website van Foleon.

Eigen ontwikkelde online magazines

A.Vogel Contour Overgang Challenge

Een magazine ter ondersteuning van vrouwen in de overgang, om hun ideale gewicht te bereiken. Vol met gezonde tips en heerlijk samengestelde weekmenu's.

gezondNU mediakit voor adverteerders

De mediakit is gericht op potentiële adverteerders en biedt informatie over alle advertentie­mogelijkheden en specificaties binnen het platform gezondNU.

Infinity College brochure particulier onderwijs­

Informatiebrochure over de mogelijkheden van particulier onderwijs, met als hoofddoel leadgeneratie (in dit voorbeeld is het leadgen-formulier uitgeschakeld).


Andere voorbeelden

La Sportiva

Magazine gericht op trail running. Voorbeeld hoe je rondom je producten een belevingswereld kan creëren door middel van inspiratie en verhalen.

VolvoPenta

Een clean design met veel beeld- en videomateriaal om uitleg te geven over hun producten. Kwaliteit en innovatie komen in dit magazine duidelijk naar voren.

BDO

Voorbeeld van een one pager in de vorm van een infographic. Er zijn geanimeerde tabellen en cirkeldiagrammen gebruikt om het dynamisch te maken.


Deel dit artikel


Samen een toffe en interessante publicatie ontwikkelen? Wij helpen je graag verder! Bel 038 303 10 50 of laat hier je gegevens achter.

MixCom Design, Branderweg 5a, 8042 PD Zwolle, Tel. 038 - 303 10 50, mixcom.nl